18 juni 2024

Sharona Cadeau Blog

Sharona's Beste Cadeau Tips!

Alles wat je moet weten over schrijfwaren

Werk je vanuit huis of werk je vanuit een kantoorruimte, schrijfwaren zijn altijd nodig. Je ontkomt er niet aan om dit soort kantoorartikelen aan te schaffen en het creëert een fijne werkruimte. Waar moet je allemaal aan denken als het aankomt op schrijfwaren? Een aantal tips voor gebruik van schrijfwaren.

Schrijfwaren zijn tijdens werk altijd nodig

Als je het over schrijfwaren hebt dan is dit meestal onderdeel van kantoorartikelen. En als je het over kantoorartikelen hebt dan denk je al gauw aan pennen, potloden, nietmachines of notitieblokken. Richt je voor het eerst een plek in dan zijn kantoorartikelen zoals schrijfwaren heel handig om te hebben. Geen pen hebben is een veel voorkomend probleem en wekt veel irritatie op. Zorg daarom voor genoeg kantoorartikelen in je werkruimte. Dat doet jezelf goed maar ook je collega’s.

Als het aankomt op de laatste trends van schrijfwaren dan zie je dat de pen een opmars maakt. Er worden tegenwoordig veel hippe kleuren pennen gebruikt en ze worden steeds populairder. Je ziet steeds meer bureau accessoires in felle kleuren zoals oranje en roze en schrijfwaren volgen deze trend. Je ziet deze felle kleuren terugkomen in het uiterlijk van de pen, maar ook de inkt en gel zijn tegenwoordig lekker fel en opvallend. Zo’n oranje kleur staat natuurlijk veel leuker dan dat saaie zwart of blauw.  

Niet helemaal in voor fel en opvallende kleuren?

Ben je toch niet helemaal van dat felle kleurgebruik bij schrijfwaren? Dan is er ook een trend van duurzame kantoorartikelen. Deze kantoorartikelen hebben juist een hele rustig uistraling en zijn verre van fel en opvallend. Natuurlijk ogende kantoorartikelen zie je steeds meer terug op kantoren en andere werkruimtes. Vooral de FairTrade producten doen het hier erg goed. De verschillende fabrikanten denken mee en zorgen voor bijpassend schrijfwaar. Zo passen jouw pennetjes en potloodjes perfect bij het kantoormeubilair.

De digitalisering van schrijfwaren

De nieuwste trend als het gaat om digitaal schrijfwaar is dat fabrikanten steeds meer stylus pennen in hun assortiment opnemen. Met deze speciale stylus pennen kan er eenvoudig gebruik gemaakt worden van allerlei smartphone, tablets en laptops met touchscreen. Zo kun je met deze pennen heel mooie kunstwerken maken op bijvoorbeeld een iPad. 

De digitale pen wordt steeds populairder

Naast dat stylus pennen in opkomst zijn, is er ook een digitale pen als schrijfwaren. Digitale pennen hebben overigens nog wel een klein marktaandeel ten opzichte van de traditionele pennen. Je ziet deze speciale pennen toch steeds meer worden verkocht. Want met een digitale pen kun je net zoals met een gewone pen op papier schrijven. Door middel van een sensor wordt alles wat je schrijft geregistreerd en digitaal verwerkt. Het wordt dus heel mooi omgezet naar een digitaal bestand die je later kunt terugkijken en bewerken. Dit werkt ideaal voor het verwerken en archiveren van je ideeën. Dit is vooral een must voor iedereen die belang hechten aan clean desk policy. Dat betekent zo min mogelijk spullen op je bureau.


Ga naar 24Papershop.com voor al jouw schrijfwaren en bijbehorende accessoires.