18 juni 2024

Sharona Cadeau Blog

Sharona's Beste Cadeau Tips!

Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed in alle soorten en maten

Sinds ik het bouwspeelgoed op de website van speelgoedidee.be heb ontdekt heb ik geen kind meer aan mijn tweeling. Mijn tweeling, een jongen en een meisje kunnen altijd heel leuk met elkaar spelen, maar ook met vriendjes en vriendinnetjes spelen gaat altijd zonder problemen. Zo heb ik laatst bouwspeelgoed voor mijn kinderen gekocht omdat ze echt verzot zijn op het bouwen van de mooiste kastelen of hutten. We hebben een grote zolder welke helemaal door hun in beslag is genomen. De mooiste hutten, gemaakt van de mooiste lakens van mij, pronken midden op zolder. Je kan dan ook wel voorstellen hoe blij ik was dat mijn lakens plaats kunnen maken voor de bouwdozen. Ook mijn tweeling was razend enthousiast met hun nieuwe bouwplaten welke je door middel van een klittenbandsysteem aan elkaar vast maakt. Zodra het mooi weer is gaan de platen naar de tuin verhuizen, waar dan de mooiste kastelen herrijzen. Omdat mijn kinderen helemaal verzot zijn op het bouwen van de mooiste kastelen heb ik ook een paar mooie blokkendozen besteld. Mocht het weer niet zo mooi zijn dan kunnen ze altijd met de blokken spelen.  full36418976

Mooi materiaal

Iedereen met bouwlustige kinderen kan ik adviseren om zo een bouwpakket aan te schaffen. Niet alleen is het goed voor de fantasie van uw kind, ze hebben er werkelijk uren speel plezier aan. Het is alleen al leuk om te zien wat een fantasie een kind kan hebben, en daarna kunnen ze naar hartenlust spelen in hun zelf gemaakt kasteel.  9ff91bde99df5a0803314c00d4cdb24a0f42a691